maanantai 4. syyskuuta 2017

Tilinpäätös elokuu 2017

Parin kuukauden tauko blogin päivityksessä parin ensimmäisen postauksen jälkeen. Lupaava alku... Oikeasti jätin blogin aloittamisen/ päivittämisen tietoisesti taka-alalle, sillä pari asiaa sitä koskien vaivasi minua. Haluan kirjoittaa myös mielipidekirjoituksia, jotka kaikki eivät suoranaisesti liittyisi sijoittamiseen. Minua mietityttää onko liian "haavoittuvaista" kirjoittaa avoimesti taloudestaan ja samalla mielipiteitä. Mietin myös kuinka hyvän vastaanoton tällainen hybridiblogi saisi muiden talousbloggaajien keskuudessa, sillä yleisesti talousblogit ovat melko neutraaleja, yleishyödyllisä ja sisäsiistejä. Olen kuitenkin nyt päättänyt jatkaa blogin pitoa.

Elämääni ei kuulu paljoa uutta, eikä deluuseroituminen ole oikein edistynyt. Olen ollut tämän parin kuukauden aikana tavallista aktiivisempi työnhaun suhteen ja olenkin päässyt kolmiin työhaastatteluihin, mikä tavallista parempi tulos. Mikään noista ei kuitenkaan tärpännyt ja tällä hetkellä ei ole tiedossa työpaikkaa eikä haastattelua. Olen uudelleen aloittanut pääsykokeisiin lukemisen.

Kryptovaluuttojen positiivinen kurssikehitys selittää suurimman osan elokuun "pääomatuloista". Menot pysyneet edelleen kurissa. 

Tulot ja menot elokuu 2017

Etuudet ja satunnaiset tulot: 518,90 €
Pääomatulot*: 924,79 €
Menot: 0,00 €
Yhteensä: 1443,69 €

*pääomatulot eivät kuvaa vain toteutunutta pääomatuloa vaan myös omistusten arvonmuutosta.

Kaikki etuisuuksista, ansioista ja satunnaisista lähteistä tulevat tulot esitetään nettotuloina, eli verot vähennettyinä.

Varallisuus elokuu(päätös) 2017

Käteinen: 1228,51 €
Korkosijoitukset: 5843,93 €
Rahastot(ETF): 5264 €
Muut*: 1800,37 €
Saatavat: 558,13 €
Yhteensä: 14694,94 €

*sisältää mm. kryptovaluuttoja sekä jalometalleja. Ei kuitenkaan mitään hankalamman hinnanmäärityksen ja heikomman likviditeetin omaavaa tuotetta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti